банер 1
банер

нашите проекти

Нашите производи се обезбедуваат во телекомуникациите, новата енергија, медицинската електроника и други сродни области нашироко.

 • Topconn интегрираше истражување и развој, производство и продажба како високотехнолошка основна компанија.

  Кои сме ние

  Topconn интегрираше истражување и развој, производство и продажба како високотехнолошка основна компанија.

 • Основната дејност е конектор, склопување кабли и исто така обезбедува одлична техничка услуга.

  Што правиме

  Основната дејност е конектор, склопување кабли и исто така обезбедува одлична техничка услуга.

 • Ние сме сертифицирани и усогласени со стандардот за систем за управување со квалитет ISO 9001.

  ISO

  Ние сме сертифицирани и усогласени со стандардот за систем за управување со квалитет ISO 9001.

за нас
за-img1

Tuokang Precision Electronics Co., Ltd. е основана во 2009 година и интегрираше истражување и развој, производство и продажба како високотехнолошка основна компанија.

Гледај Повеќе