banderola1
banderolë

projektet tona

Produktet tona ofrohen në telekomunikacion, energji të re, elektronikë mjekësore dhe fusha të tjera të lidhura gjerësisht.

 • Topconn integroi R&D, prodhimin dhe shitjet si një kompani thelbësore e teknologjisë së lartë.

  Kush Jemi Ne

  Topconn integroi R&D, prodhimin dhe shitjet si një kompani thelbësore e teknologjisë së lartë.

 • Biznesi kryesor është lidhësi, montimi i kabllove dhe gjithashtu ofron shërbim të shkëlqyer teknik.

  Çfarë bëjmë ne

  Biznesi kryesor është lidhësi, montimi i kabllove dhe gjithashtu ofron shërbim të shkëlqyer teknik.

 • Ne jemi të certifikuar dhe jemi në përputhje me standardin ISO 9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë.

  ISO

  Ne jemi të certifikuar dhe jemi në përputhje me standardin ISO 9001 të sistemit të menaxhimit të cilësisë.

rreth nesh
rreth-img1

Tuokang Precision Electronics Co., Ltd. u themelua në vitin 2009 dhe integroi R&D, prodhimin dhe shitjet si një kompani thelbësore e teknologjisë së lartë.

shikoni më shumë